Slide Data, techniek en infrastructuur integreren voor een betere distributie van energie. Direct antwoord op jouw vraag
Neem contact op
SLIMME
ENERGIENETWERKEN CREËREN

De technische kant van jouw project

Het perfecte dak voor zonnepanelen is helaas een illusie. Het kan soms een echte uitdaging zijn om een project van de grond te krijgen. Maar om ervoor te zorgen dat alle Nederlandse ondernemers een duurzaam pand kunnen realiseren, richten we ons bij Switch Energy daarom ook op deze projecten.

Onze eigen vindingrijkheid verbaast zelfs ons nog wel eens bij lastige projecten. Wij gaan jouw uitdaging dus ook graag aan. Benieuwd of we jouw project kunnen uitvoeren? Vul onderaan het contactformulier in met de omschrijving van jouw project.


Wat kan ik van Switch verwachten?

Problemen met engineering zijn een veelvoorkomende reden waarom projecten niet van de grond komen. Technische oplossingen bedenken is niet weggelegd voor alle zonnepanelen bedrijven. Je blijft vervolgens achter met het idee dat jij als één van de weinigen geen zonnepanelen kunt leggen. Switch heeft de verantwoordelijkheid naar zich toegetrokken om ook die daken te voorzien van zonnepanelen.

Bij de afgelopen honderd projecten zijn dit enkele problemen die we hebben opgelost:

  • Meerdere daken met elkaar verbinden
  • Grootverbruik aansluitingen aanleggen op afgelegen plekken
  • Enorme zonnedaken met 10.000 zonnepanelen
  • Voldoen aan de minimale opbrengst per vierkante meter dak
  • Daken met verschillende hoogtes

Neem nu contact op