Slide Data, techniek en infrastructuur integreren voor een betere distributie van energie. Direct antwoord op jouw vraag
Neem contact op
SLIMME
ENERGIENETWERKEN CREËREN

Uitvoering en projectbegeleiding

Productieprocessen van je bedrijf of andere (bouw)werkzaamheden moeten niet worden belemmerd door het plaatsen van zonnepanelen. Een strakke planning, betrouwbare logistiek en prettige samenwerking zijn daarin essentieel. Switch Energy heeft de laatste 10 jaar met verschillende ondernemers en aannemers samengewerkt en de realisatiefase geoptimaliseerd.


 

Wat voor ondersteuning kan ik krijgen?

Switch Energy kijkt graag mee met de planning die jij zelf hebt, om te zien hoe wij daar omheen kunnen werken. Je kan een bedrijf hebben waarvan de productie op 100% moet blijven. Dan zorgen we bijvoorbeeld dat vrachtwagens in en uit kunnen blijven rijden door zonnepanelen op een logische plek te stallen voor ze het dak op gaan.

Aannemers
Ben je een aannemer en heeft de opdrachtgever de wens om zonnepanelen te plaatsen. Dan gaan we om de tafel om een realistische planning te maken die voor iedereen werkt. Switch Energy voorziet ook in informatie over het realisatieproces zodat duidelijk is waar bottlenecks zitten.

Wij geloven dat een goede planning essentieel is voor de uitvoering en begeleiding in een project. Daar ligt onze focus dan ook op.

 

Projecten waar uitvoering en projectbegeleiding centraal stonden

Project 1: Meerdere schuine daken in verschillende richtingen, die voorzien moesten worden van diverse veiligheidsvoorzieningen.

Project 2Opbrengst van het dak maximaliseren, volledige dakrenovatie, aanvraag van financiering én SDE-subsidie.

Project 3Daken met verschillende hoogtes, lastige maatvoering vanwege een rond dak en het plaatsen van speciale buisklemmen. Een technische uitdaging dus.

Project 4Dakhuur realiseren, opbrengst van 10.000 zonnepanelen 15 jaar vooruit betalen en volledige dakrenovatie toepassen.

Neem contact op voor advies