Slide Data, techniek en infrastructuur integreren voor een betere distributie van energie. Direct antwoord op jouw vraag
Neem contact op
SLIMME
ENERGIENETWERKEN CREËREN

Stroomafnemer worden

De meeste bedrijven kunnen zonnepanelen plaatsen, maar er zijn uitzonderingen. Dat is niet zo erg. Veel stroom opwekkers creëren meer stroom dan ze nodig hebben. Het Switch energienetwerk zorgt dat er een (fiscale) verbinding komt tussen stroomafnemers en stroom opwekkers.

 

Heb je een bedrijf op een industrieterrein of bedrijventerrein? Dan is het heel eenvoudig om als stroomafnemer gekoppeld te worden aan buren met zonnepanelen. Ook bedrijven die niet in jouw directe omgeving zitten kunnen jouw leverancier worden.

 

Voordelen van het energienetwerk

Stroomafnemers ontvangen diverse voordelen wanneer ze onderdeel worden van het energienetwerk van Switch Energy.

  • Dankzij technologie betaal je nooit meer de hoofdprijs voor energie.
  • Door de inzet van stroombuffers krijg je op de duurste momenten goedkope stroom.
  • Je verspilt minder energie, wat goed is voor MVO.
  • Je profiteert van diverse fiscale voordelen.

Beperkt beschikbaar

Het doel van Switch Energy is om vraag en aanbod van energie beter op elkaar af te stemmen. Dat kan alleen wanneer de vraag niet groter is dan het aanbod. Anders krijg je alsnog schaarste die de prijs opdrijft. Het aantal posities voor stroomafnemers is daarom gelinkt aan het aantal stroom opwekkers. Gelukkig gaat de ontwikkeling van onze projecten heel snel. Toch kan het zijn dat je even moet wachten voor je onderdeel kunt worden van de community.

 

Wil je onderdeel worden van ons energienetwerk?