Switch Energy 25e lid van Vereniging de Zoncoalitie

Met trots kondigen wij aan, lid te zijn geworden van Vereniging de Zoncoalitie. 25e lid om precies te zijn, allen met als doel het stimuleren van de markt voor zonne-energie.

Samen sterk voor zonne-energie

Vereniging De Zoncoalitie is het onafhankelijke platform voor advies en ontwikkeling van zonnestroomprojecten op commercieel en maatschappelijk vastgoed. Samen richten de 25 leden, waarvan Switch Energy sinds deze week het nieuwste is, zich op bedrijven met grote daken, vastgoedfondsen en Nederlandse gemeenten bij de ontwikkeling van zonnestroom op daken groter dan 500m2.

Korte lijnen tussen aanbieders en instanties

De Zoncoalitie is aanvankelijk geïnitieerd door de gemeente Amsterdam en netwerkbedrijf Alliander en heeft zich ontwikkeld tot een collectief van betekenis met reeds 10 megawattpiek zonnepanelen geplaatst en nog eens 60 megawattpiek aan projecten in de planning. Doordat er verschillende aanbieders van aan zonnestroom gerelateerde producten of dienstverlening deelnemen, kunnen de leden profiteren van de korte lijnen van het netwerk. Bovendien zorgt een projectbureau voor het bij elkaar brengen van vraag en aanbod.

Switch Energy waardevol nieuw lid

Doordat ontwikkelingen in zonnestroomprojecten erg hard gaan en financiering van zonne-installaties of zonnedaken nog steeds een barrière blijken te zijn, is de toetreding van Switch Energy tot de Zoncoalitie geen vreemde zet. Als kennispartner op het gebied van technische ontwikkeling en financiering is Switch Energy perfect in staat ondernemers of vastgoedeigenaren met grotere daken te laten profiteren van de voordelen van zonne-energie. Of dat nu via dakhuur is of de laatste infrastructuur, waaronder bijvoorbeeld laadpalen.

Door het gehele traject uit handen te nemen en jou te assisteren bij het aanvragen, ontwikkelen, financieren, installeren en exploiteren, hoef jij zelf niet veel meer te doen dan je gewoon te richten op uw eigen bedrijfsvoering, terwijl er over enkele maanden al extra inkomsten binnenstromen.

Meer info? Contacteer ons vrijblijvend!

Ben je benieuwd naar wat Switch Energy en De Zoncoalitie kunnen betekenen voor uw bedrijf? Neem dan contact op met onze specialisten. Die vertellen jou graag op welke manier je kunt profiteren van onze technische en financiële innovaties.

Je kan vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier of ons bereiken via onze andere contactgegevens.

    Switch Energy - zonnedak zonne-installatie SDE++ subsidieaanvragen