Switch Energy wint aanbesteding Gemeente Assen (vijf gebouwen)

We zijn trots te mogen melden, dat Switch Energy de aanbesteding heeft gewonnen voor het plaatsen van zonnestroominstallaties op gebouwen van de Gemeente Assen! Het gaat in totaal om zonnepanelen op vijf verschillende daken, waaronder het stadhuis. De systemen zullen in 2020 en in 2021 worden opgeleverd.

Van ontwikkeling tot onderhoud

De totale dienstverlening beslaat de ontwikkeling, installatie, monitoring en onderhoud van de zonnestroomsystemen op de overheidsgebouwen van de Gemeente Assen. Op het stadhuis van Assen gaat het om een uitbreiding van de bestaande installatie met daarnaast systemen op het het duurzaamheidscentrum en drie multifunctionele accommodaties (MFA’s).

Switch Energy - Stadhuis Gemeente Asses aanbesteding
Via: Google Maps | Google Street View

Verkorte procedure

Gelet op de uiterste leverdata in verband met de SDE subsidies (SDE+), is er door de Gemeente Assen zowel in de selectie- als gunningsfase gebruik gemaakt van de mogelijkheid tot een verkorte procedure. In totaal waren er 4 inschrijvingen voor de opdracht.

De opdracht bestaat uit de plaatsing van een zonnestroomsysteem op de volgende gebouwen:

  • Stadhuis Assen: 43,55 kWp
  • Duurzaamheidscentrum: 36,18 kWp
  • MFA Het Schakelveld: 199,66 kWp
  • MFA Wethouder Bergerweg: 43,55 kWp
  • MFA De Boomgaard: 102,85 kWp

Gezamenlijk komt dit neer op een vermogen van 425,79 kWp.

Switch Energy: voor ondernemers en overheid

Het winnen van deze aanbesteding in de Gemeente Assen, evenals het innovatie project voor Gemeente ‘s-Hertogenbosch (Transferium), illustreert de rol van Switch Energy als technologische en financiële kennispartner. Naast overheden, is Switch Energy natuurlijk ook een specialist op het gebied van de ontwikkeling en oplevering van zonnestroom projecten voor bedrijven. Innovatieve financiering van zonnepanelen, waaronder dakhuur en operationele lease, kunnen de doorslag geven voor organisaties die minder willen investeren en toch de voordelen en extra inkomsten van duurzame energie willen benutten.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier en wij komen zo snel mogelijk bij je terug!

Switch Energy - zonnedak zonne-installatie SDE++ subsidieaanvragen

Direct jouw voordeel berekenen?

Duurzaamheid en extra winst gaan hand in hand, en Switch merkt dat steeds meer innovatieve ondernemers dit doorhebben. Daarom helpen we om ongebruikte bedrijfsdaken te transformeren in extra inkomsten voor jouw onderneming.

 

Vanuit onze missie om de wereld stap voor stap te verduurzamen met innovatieve technologieën, adviseren wij jouw bedrijf kosteloos over de mogelijkheden. Welke uitdagingen jouw project ook heeft, wij achterhalen ze en vertellen hoe ook jij kunt profiteren van extra inkomsten uit je bedrijfsdak.

Laat dus niet onnodig geld liggen, en neem via onderstaand formulier contact op met Switch Energy om antwoord te krijgen op al je vragen.