Slide Data, techniek en infrastructuur integreren voor een betere distributie van energie. Direct antwoord op jouw vraag
Neem contact op
SLIMME
ENERGIENETWERKEN CREËREN

Switch Energy

Switch Energy zag het levenslicht in 2012 met als doel een duurzame oplossing voor bedrijven te bieden, die ook financieel aantrekkelijk is. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heeft Switch Energy zich ontwikkeld tot een volwaardige speler in de markt.

Waar vele andere aanbieders vaak ‘gewoon’ zonnepanelen plaatsen, hebben we bij Switch Energy een visie die verder gaat. Wij willen graag bedrijven helpen die willen verduurzamen, maar hier ook een interessant financieel plaatje aan koppelen. Daarom bieden we niet alleen maar installaties aan, maar bedenken we slimme constructies op het gebied van financiering en rendement.

 

“Geen woorden maar daden”

Gevestigd middenin Rotterdam, zijn we niet alleen trots op onze stad, maar delen we eenzelfde mentaliteit, die ons gebracht heeft waar we nu zijn. Directheid, eerlijkheid en kennis van zaken staan bij ons hoog in het vaandel om zo ook de hoogst mogelijke meerwaarde voor onze klanten te behalen. Bij Switch Energy doen we, wat we zeggen. In Rotterdam hebben we daar een bekende uitspraak voor…

 

Ons team

Ook onze bestaande en potentiële klanten praten met elkaar. Daardoor zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben we vele mooie en succesvolle projecten opgeleverd. Het team van Switch Energy is de laatste jaren dan ook flink uitgebreid.

Direct jouw voordeel berekenen?

Duurzaamheid en extra winst gaan hand in hand, en Switch merkt dat steeds meer innovatieve ondernemers dit doorhebben. Daarom helpen we om ongebruikte bedrijfsdaken te transformeren in extra inkomsten voor jouw onderneming.

 

Vanuit onze missie om de wereld stap voor stap te verduurzamen met innovatieve technologieën, adviseren wij jouw bedrijf kosteloos over de mogelijkheden. Welke uitdagingen jouw project ook heeft, wij achterhalen ze en vertellen hoe ook jij kunt profiteren van extra inkomsten uit je bedrijfsdak.

Laat dus niet onnodig geld liggen, en neem via onderstaand formulier contact op met Switch Energy om antwoord te krijgen op al je vragen.