Slide Haal duurzame winst uit je bedrijfsdak met betrouwbare & schone zonne-energie We staan je graag vrijblijvend te woord.
Neem contact op
Extra inkomsten met je dak?

Switch Energy

Switch Energy zag het levenslicht in 2012 met als doel een duurzame oplossing voor bedrijven te bieden, die ook financieel aantrekkelijk is. Inmiddels zijn we een aantal jaren verder en heeft Switch Energy zich ontwikkeld tot een volwaardige speler in de markt.

Waar vele andere aanbieders vaak ‘gewoon’ zonnepanelen plaatsen, hebben we bij Switch Energy een visie die verder gaat. Wij willen graag bedrijven helpen die willen verduurzamen, maar hier ook een interessant financieel plaatje aan koppelen. Daarom bieden we niet alleen maar installaties aan, maar bedenken we slimme constructies op het gebied van financiering en rendement.

 

“Geen woorden maar daden”

Gevestigd middenin Rotterdam, zijn we niet alleen trots op onze stad, maar delen we eenzelfde mentaliteit, die ons gebracht heeft waar we nu zijn. Directheid, eerlijkheid en kennis van zaken staan bij ons hoog in het vaandel om zo ook de hoogst mogelijke meerwaarde voor onze klanten te behalen. Bij Switch Energy doen we, wat we zeggen. In Rotterdam hebben we daar een bekende uitspraak voor…

 

Ons team

Ook onze bestaande en potentiële klanten praten met elkaar. Daardoor zijn we de afgelopen jaren flink gegroeid en hebben we vele mooie en succesvolle projecten opgeleverd. Het team van Switch Energy is de laatste jaren dan ook flink uitgebreid.

Vrijblijvend advies?

We begrijpen het als je nog vragen hebt!

We staan je dan ook graag te woord en lichten dan met plezier onze dienstverlening of de mogelijkheden voor jou persoonlijk toe. Uiteraard geheel vrijblijvend!