Slide Competente partner en financiering? Switch Energy helpt ondernemers in de logistiek duurzame winst uit zonne-energie te halen
Neem contact op
We staan u graag vrijblijvend te woord.

Switch Energy: zonnedak partner in de logistiek

Wereldwijd volgen ondernemers in de logistiek innovatieve trends om de winstgevendheid en duurzaamheid van hun onderneming te verhogen. Zij kijken naar technologische, financiële maar ook maatschappelijke kansen en laat deze sector nu bekend staan om de veelal uitgestrekte daken, die zelfs tot op heden vaak onbenut zijn…

Switch Energy loopt als innovatieve kennispartner voorop in het ontwikkelen, financieren, installeren en exploiteren van zonne-installaties. Niet voor niets zijn wij dé perfecte partner voor de logistiek op het gebied van een zonnedak, zonnepark of additionele energie infrastructuur. Vanwege hoge latente inkomsten, maar ook de naderende energierichtlijnen voor bedrijven is het tijd voor actie.

Het is NU tijd om te Switchen.

Switch Energy: financiering van zonneparken in de logistiek

Ieder bedrijf in de logistiek is uniek en vraagt ook bij energievraagstukken om een unieke aanpak. Switch Energy staat voor een maatoplossing met klant-specifiek business model voor de opwekking en het gebruik van duurzame energie. De financieringsvorm is hier van groot belang en door jarenlange investering in kennis, lopen wij voorop in het bieden van snelle en flexibele oplossingen.

Zo biedt Switch Energy de mogelijkheid om zelf te investeren in een zonne-installatie. Wij assisteren hierbij dan bij alle financiële vraagstukken, waaronder het plannen, aanvragen van subsidies of eventuele externe financiering en adviseren bij de financiële afhandeling van exploitatie.

Anderzijds kan een ondernemer juist eigen bedrijfsactiviteiten prioriteit geven en de financiering in duurzame zonne-energie compleet uit handen geven. Dankzij bijvoorbeeld dakhuur, kunnen bedrijven toch profiteren van een zonne-installatie die door Switch Energy wordt gefinancierd.

  • Zelf investeren
  • Dakhuuur
  • Leasing
  • Overig maatwerk

Switch Energy: dé solar partner in de logistiek

Gecontroleerd doorpakken
Waar de noodzaak van een zonne-installatie of het gebruik van laadpalen voor bedrijven in de logistiek steeds vaker duidelijk is, blijven er genoeg projecten stilstaan of zelfs stranden. Het plaatsen van een zonnedak, zonnepark of infrastructuur is een complex en kapitaalintensief project. Door haar marktkennis, financiële competentie en technische kunde, kan Switch Energy snel doorpakken en opleveren. Zo kunnen logistieke bedrijven snel profiteren van de extra inkomsten uit de opwekking en het gebruik van duurzame energie.

Kennispartner voor de logistieke sector
Geen sector is hetzelfde en geen onderneming binnen een sector is dezelfde. Het is daarom van belang dat een partner, die bovendien samenwerkt in grote en complexe projecten, de sector goed kent. Switch Energy heeft al veel ervaring in de logistiek, kent de relevante regelgeving (waaronder ook de consequenties van de aanpassing van SDE+) of werkwijzen en en heeft reeds voor vele logistieke bedrijven succesvolle projecten geleverd.

Klant-specifieke oplossing
Ook is geen enkele ondernemer en zelfs bedrijfsdak hetzelfde. Of het nu gaat om de eigendomsstructuur met vastgoedbelegger of huurder, de wens om al dan niet mee te investeren, of de voorkeur in bepaalde technische oplossingen. Switch Energy denkt als technische en financiële kennispartner altijd mee en biedt alleen maatoplossingen.

Onze aanpak?
Switch Energy investeert veel in haar kennis en kunde. Alleen op deze manier kunnen we projecten snel afronden, zonder toe te geven op kwaliteit, prestatie en veiligheid. Benieuwd naar hoe we van begin tot eind te werk gaan bij een project en welke stappen er doorlopen worden tot het exploiteren van een zonnedak of zonnepark, bekijk dan onze aanpak of onze mogelijkheden tot financiering voor het plaatsen van een zonnedak of zonnepark.

Wij werken samen met:

Switch Energy: technologische kennispartner in de logistiek

De aanleg van een zonnedak moet snel, maar vooral veilig en goed gebeuren. Switch Energy heeft jarenlange ervaring in het installeren van hoogwaardige zonnedaken of zonneparken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de laatste innovaties, of het nu gaat om de meest actuele en effectieve infrastructuur of de laatste generatie zonnepanelen. Door deze kennis te bundelen en te delen met specialistische installateurs en partners, kunnen we ieder project van begin tot eind perfectioneren.

In iedere fase van het project gebruiken we onze eigen professionals die zorgen voor een volmaakte uitvoering van de opdracht. Zij berekenen voor u de maximale oppervlakte, het bijbehorende vermogen en onder welke hoek de zonnepanelen de meeste omzet genereren. Ook berekent Switch Energy hoeveel stroom er zelf wordt gebruikt en wat teruglevering aan het net kan opleveren. Ook de uitvoering wordt verzorgd door Switch Energy. We gebruiken daarvoor alleen eersteklas materialen, die duurzaam zijn en zorgen voor een zo groot mogelijke omzet.

  • Projectmanagement
  • PV-materiaal en software
  • Energie opslag
  • Laadpalen
  • Overige infrastructuur

Direct jouw voordeel berekenen?

Duurzaamheid en extra winst gaan hand in hand, en Switch merkt dat steeds meer innovatieve ondernemers dit doorhebben. Daarom helpen we om ongebruikte bedrijfsdaken te transformeren in extra inkomsten voor jouw onderneming.

 

Vanuit onze missie om de wereld stap voor stap te verduurzamen met innovatieve technologieën, adviseren wij jouw bedrijf kosteloos over de mogelijkheden. Welke uitdagingen jouw project ook heeft, wij achterhalen ze en vertellen hoe ook jij kunt profiteren van extra inkomsten uit je bedrijfsdak.

Laat dus niet onnodig geld liggen, en neem via onderstaand formulier contact op met Switch Energy om antwoord te krijgen op al je vragen.