Slide Data, techniek en infrastructuur integreren voor een betere distributie van energie. Direct antwoord op jouw vraag
Neem contact op
SLIMME
ENERGIENETWERKEN CREËREN

Zonnepanelen voor bedrijven

De opmars van zonnepanelen begint grote vormen aan te nemen en we zien ze dan ook steeds meer verschijnen, of het nu zakelijk of privé is. De markt voor zonne-energie is volop in beweging, mede door de verduurzaming van onze samenleving. Door deze ontwikkeling is er geen beter moment om over te stappen naar deze groene energievoorziening en zo naast een positief resultaat te behalen, ook een positieve impact op onze samenleving te hebben.

Waar wordt jouw bedrijfsdak nu voor gebruikt?

Wellicht heb je er nog niet over nagedacht, maar het dak bovenop een kantoorgebouw of industrieel pand wordt vaak niet benut. Met de wetenschap dat een dak hèt gedeelte van een bedrijfspand of -gebouw is, dat doorgaan het meeste zonlicht opvangt, is dit zonde.

Door er in ieder geval actief over na te denken en de mogelijkheden te verkennen, kunnen ondernemers deze zonde omzetten in een deugd. Zo blijkt het uiteindelijk al relatief eenvoudig, om een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en tegelijkertijd het resultaat van jouw onderneming positief te beïnvloeden.

Zonnepanelen: wat zijn de voordelen?

  • Bewuste bijdrage aan een beter milieu, nu en in de toekomst
  • Direct rendement: zodra de panelen op het dak liggen beginnen ze geld op te brengen
  • Goede investering met relatief korte terugverdienperiode
  • Zonnepanelen hebben weinig onderhoud nodig
  • De levensduur van een zonne-installatie is lang; deze gaat ruim 15 jaar mee

Realiseer de waarde van jouw bedrijfsdak

Tot op heden is slechts een fractie van alle ondernemers bekend met de mogelijkheden van zonnepanelen op hun bedrijfsdak. Hierbij is het nog niet eens van belang of deze duurzaam opgewekte zonne-energie nu ingezet wordt voor zakelijk gebruik of wordt teruggeleverd aan het energienet. Het overgrote deel van de ondernemers realiseert zich nog te weinig, wat hun bedrijfsdak waard is en dat deze waarde zonder zorgen kan worden gerealiseerd.

Wat kan Switch Energy voor jou betekenen?

Het is voor veel bedrijven een hele operatie om zonnepanelen zelf te regelen. Hierbij valt te denken aan: de aanvraag en de verkrijging van subsidies, vergunningen, financieringen, maar ook dakconstructie, technische werking, optimale plaatsing en alle andere zaken die hierbij komen kijken. Bij Switch Energy versimpelen we dit proces en zorgen dat we het werk uit handen nemen. Dit gebeurt vanaf de ontwikkeling en de financiering, tot de installatie en de uiteindelijke exploitatie.

Er zijn dan ook veel verschillende mogelijkheden die wij graag bespreken, maar vooral willen laten aansluiten bij jouw bedrijfsspecifieke situatie. Bekijk onze aanpak om al wat meer te weten te komen hoe wij te werk gaan. Heb jij ook een ongebruikt bedrijfsdak, realiseer dan zo snel mogelijk de waarde hiervan en neem vrijblijvend contact met ons op.

Direct jouw voordeel berekenen?

Duurzaamheid en extra winst gaan hand in hand, en Switch merkt dat steeds meer innovatieve ondernemers dit doorhebben. Daarom helpen we om ongebruikte bedrijfsdaken te transformeren in extra inkomsten voor jouw onderneming.

 

Vanuit onze missie om de wereld stap voor stap te verduurzamen met innovatieve technologieën, adviseren wij jouw bedrijf kosteloos over de mogelijkheden. Welke uitdagingen jouw project ook heeft, wij achterhalen ze en vertellen hoe ook jij kunt profiteren van extra inkomsten uit je bedrijfsdak.

Laat dus niet onnodig geld liggen, en neem via onderstaand formulier contact op met Switch Energy om antwoord te krijgen op al je vragen.