Slide Competente partner en financiering? Wij faciliteren installateurs in de uitvoering en financiering van zonne-installaties
Neem contact op
We staan u graag vrijblijvend te woord.

Switch Energy: dè partner voor installateurs

Als kennispartner op het gebied van zonne energie, is Switch Energy de ideale partner voor installateurs actief in het plaatsen zonnedaken of zonneparken bij bedrijven. Switch Energy begrijpt de complexiteit van de projecten en uitdagingen voor installateurs als geen ander. Wij geloven in een maatoplossing en helpen graag waar nodig. Of het nu gaat om de financiering en exploitatie van projecten of het ontwikkelen van complete zonne-installaties met de nieuwste zonnepanelen of opslag en infrastructuur.

Ervaar hoe wij de solar-installateur kunnen ondersteunen en faciliteren.

Switch Energy helpt bij de financiering

Projecten lopen vaak onnodige vertraging op, of worden in het slechtste geval zelfs afgeblazen, door gebrek aan een passend financieringsmodel en adequate financiering voor de ondernemer die een zonne-installatie wenst te plaatsen. Switch Energy kan de solar installateur faciliteren en eventuele problemen met financiering voor ondernemers uit handen nemen.

Het financieringsprobleem blijkt vaak pas na het uitbrengen van een offerte. Voor installateurs kan dit een behoorlijke aderlating zijn, daar er veel tijd en kosten gemaakt worden, zonder dat deze (meteen) opleveren. Switch Energy heeft de benodigde specialistische financiële kennis in huis en kijkt naar de bedrijfsspecifieke situatie, maar ook voorkeur van de ondernemer, die een zonne-installatie, zonnedak of zonnepark wil plaatsen.

  • Zelf investeren
  • Dakhuuur
  • Leasing
  • Overig maatwerk

Flexibiliteit in financieringsvorm

Alle relevante kennis
Voor zowel de solar installateur als Switch Energy is het van belang dat de klant centraal staat bij het de oplevering en exploitatie van een nieuw zonnepark of zonnedak. Het is dan ook dan ook van cruciaal belang, dat de ondernemer alle relevante kennis en financieringsmiddelen tot zijn/haar beschikking heeft. Op deze manier kunnen de solarteur en Swtich Energy voor iedere klant een snelle en geschikte uitvoering van het project zorgen.

Klant-specifieke aanpak
Verschillende ondernemers vragen om verschillende oplossingen. Of het nu gaat om logistieke, publieke of agrarische klanten, Switch Energy heeft voor iedere onderneming een klant-specifieke aanpak, waarin de juiste financieringsvorm en een (eventueel) gedegen exploitatie van een project van groot belang is.

Onze aanpak?
Meer weten over hoe we van begin tot eind te werk gaan bij een project en welke stappen er doorlopen worden bij het opleveren exploiteren van een zonnedak of zonnepark, lees dan verder over onze aanpak of onze mogelijkheden tot financiering voor het plaatsen van zonnepanelen en het, in tandem met de solarteur, zorgen voor een positieve impact voor ondernemers.

Wij werken samen met:

Switch Energy: technologische kennispartner

Naast financiering is het voor de ondernemer ook van belang, dat er een effectief systeem wordt opgeleverd. Kennis en ervaring zijn hierbij doorslaggevend, of het nu gaat om doeltreffend projectmanagement, betrouwbare integratie van systemen of het toepassen van de nieuwste technieken. Switch Energy kan de solar-installateur ondersteunen in ieder project, waarbij specialistische kennis vanuit Switch Energy komt en de uitvoering van het zonnedak of zonnepark bij de installateur blijft.

Het is voor vele installateurs lastig om volledig bij te blijven op het gebied van zonne-energie. In de eerste plaats vanwege de brede oriëntatie van de installateur; vaak zijn zonne-installaties maar één van de vele disciplines. Daarnaast kost het vaak veel moeite en tijd om bij te blijven met de vele ontwikkelingen en toepassingen binnen de dynamische sector. Switch Energy ondersteunt de installateur met betrouwbaar projectmanagement en technologische kennis.

  • Projectmanagement
  • PV-materiaal en software
  • Energie opslag
  • Laadpalen
  • Overige infrastructuur

Direct jouw voordeel berekenen?

Duurzaamheid en extra winst gaan hand in hand, en Switch merkt dat steeds meer innovatieve ondernemers dit doorhebben. Daarom helpen we om ongebruikte bedrijfsdaken te transformeren in extra inkomsten voor jouw onderneming.

 

Vanuit onze missie om de wereld stap voor stap te verduurzamen met innovatieve technologieën, adviseren wij jouw bedrijf kosteloos over de mogelijkheden. Welke uitdagingen jouw project ook heeft, wij achterhalen ze en vertellen hoe ook jij kunt profiteren van extra inkomsten uit je bedrijfsdak.

Laat dus niet onnodig geld liggen, en neem via onderstaand formulier contact op met Switch Energy om antwoord te krijgen op al je vragen.