Transformeer je bedrijf met data-gedreven energieopslag

Maak data het hart van je energiestrategie en maak efficiënte verduurzaming mogelijk.       

Bereid je voor op de toekomst van duurzaamheid

Accu op maat

Onze data-gedreven aanpak voorkomt dat je geld betaalt voor opslagcapaciteit die je niet nodig hebt.

Meer rendement op solar

Sla energie die je niet direct gebruikt op voor later. Voorkom lage teruglevertarieven en betaal niet onnodig energiebelasting.

Congestie-proof

Misschien krijg je geen grootverbruikaansluiting, of je kunt helemaal niks meer terugleveren van je zonnepanelen. De juiste accu helpt je om congestie voor te blijven.

future-ready

Met EMMA word je energie zo efficiënt mogelijk gebruikt, opgeslagen of verkocht aan het landelijke net, gebaseerd op jouw voorkeuren.

Hoe groot moet je bedrijfsaccu zijn?​

Om de ideale accugrootte te berekenen maken we altijd gebruik van Switch Live, onze nauwkeurige analysetool die non-invasief je energieverbruik meet. Door inzicht te bieden in het energieverbruik van de afgelopen drie jaar, piek- en dalverbruik, tijdstippen van hoog en laag verbruik en opwek uit eigen panelen, kunnen we een accu ontwikkelen die exact is afgestemd op je huidige en toekomstige energiebehoefte.

Switch Live is daarmee een essentiële eerste stap in ons proces, omdat we alleen met inzicht in je energieprofiel een efficiënte energieopslag op maat kunnen ontwikkelen. Met dit inzicht minimaliseren we je investeringskosten en maximaliseren we de terugverdientijd van je project.

Zonnepanelen berekenen

Accu voor zonnepanelen

Onze accu’s worden met de hoogste kwaliteit gebouwd door onze partners en worden gebruikt door grote bedrijven zoals Albert Heijn, waar betrouwbare energieopslag essentieel is. Met dank aan Switch Live kunnen we het opslagsysteem continue monitoren, garanderen we optimale prestaties, voorkomen we downtime en maximaliseren we de efficiëntie van het energie opslagsysteem.

Future proof energieopslag

In het hart van onze energieopslag oplossing bevindt zich EMMA, ons eigen energiemanagement systeem. Met EMMA hebben we een krachtig systeem gecreëerd dat hands-off energie stuurt tussen zonnepanelen, opslag, laadpalen en installaties binnen je bedrijf. Door geavanceerde programmering en analyse van meetdata, zoals verwacht energieverbruik, zonnepaneel opbrengst, accucapaciteit en energieprijzen, bepaalt EMMA 24 uur per dag de meest duurzame en rendabele manier van energiesturing voor je bedrijf.

Met één druk op de knop bepaal je de perfecte balans tussen verduurzaming en financieel rendement

Als ondernemer heb je overigens zelf de keuze om EMMA te laten sturen op minimale afname van grijze energie van het landelijke net, wat resulteert in maximale duurzaamheid, of om te focussen op het maximaliseren van rendement door je eigen energie te verkopen tegen gunstige tarieven. EMMA biedt je de flexibiliteit om je energiebehoeften op de meest efficiënte en rendabele manier te beheren.

Financiering

Bij Switch bieden we gunstige leaseconstructies aan met de garantie dat het rendement op de accu hoger is dan de kosten voor de lening. Zo heb je als ondernemer al voor je de investering doet, de zekerheid dat onze accu daadwerkelijk de beloofde resultaten behaalt. Welke financieringsbehoefte je precies hebt, kunnen we bespreken tijdens een eerste kennismakingsgesprek.

data-gedreven energieopslag

Zet de eerste stap naar data-driven energieopslag

Neem contact met ons op en maak direct een afspraak voor een demo van Switch Live, of een eerste vrijblijvend adviesgesprek over accu opslag voor je bedrijf.